Referenties

Agnes & Fred
"Voor ons is het een plus dat bij PAR Mediation ook alles juridisch afgehandeld wordt. Alle stukken werden ingeleverd bij de rechtbank. We hoefden niet zelf naar de rechtbank, maar onze scheiding werd schriftelijk afgehandeld."

Bianca & Pieter
"We wilden onze scheiding goed regelen, met name ook voor onze kinderen. Met de mediator maakten we afspraken over onze kinderen, financiën en onze woning. Dit gaf duidelijkheid en daardoor ontstond er rust. Onze hele scheiding is door de mediation goed afgerond."

Judith & Edwin
"De all-inclusive prijs gaf voor ons de doorslag om te kiezen voor PAR mediation. We wisten waar we aan toe waren en hoefden geen extra kosten te verwachten van bijvoorbeeld een advocaat."

Esther & Joop
"Mijn man wilde niet scheiden. Ik heb een mediator ingeschakeld. In de gesprekken was er ruimte voor de wensen en behoeftes van ons beide. Ik heb het als prettig ervaren dat de gesprekken bij ons thuis plaatsvonden. Het was soms zwaar, maar het is gelukt onze hele scheiding goed te regelen."

Prof. Dr. Bob de Wit
Directeur Strategy Works / Strategy Academy, Rotterdam
,,Verstand van zaken en gevoel voor mensen. Dankzij die twee eigenschappen is Frits Bergmann in staat om oplossingen te vinden voor problemen die werknemers, maar ook de werkgever aangaan. Bergmanns werk kan bovendien een gang naar de rechter uitsparen.”

Han de Jonge
Directeur van de ODBS Pierre Bayle, Rotterdam
,,Frits Bergmann is snel, toegewijd en professioneel. Weet problemen snel te doorgronden en terug te brengen tot de kern. Is een natuurlijke conflict-oplosser.”

Peter Stout
Directeur en mede-eigenaar van SmartCow BV
,,Betrouwbaar, integer en to the point zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor Frits Bergmann. Met natuurlijk gezag weet hij mensen bij elkaar te brengen en bestaande problemen op te lossen.”

Balten Schalkwijk
Directeur Private Life
,,Frits Bergmann heeft snel door hoe de verhoudingen binnen organisaties liggen. En waar problemen dreigen. Met zijn praktische adviezen en nuttige tips kan hij van grote waarde zijn voor bedrijven.”

Offerte aanvragen

nmi
 

Nederlands Mediation Instituut

Bekijk het register

rma
 

Rotterdamse Mediators Associatie

Bekijk de inschrijving

mfn
 

Mediatorsfederatie Nederland

Bekijk het register

linkedin
 

LinkedIn

 
Bekijk de inschrijving

Telefonische bereikbaarheid

Maandag-Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur 
Weekend: 10:00 - 15:00 uur

Bel of stuur een e-mail naar info@parmediation.nl

Contactgegevens

PAR Mediation - Frits Bergmann
Louise de Colignylaan 139
3062 HE Rotterdam
E: info@parmediation.nl
T: 010 8437746
M: 06 11397720

Vul uw gegevens in en we bellen u gratis terug

copy buffett scam