Echtscheiding

Scheidingsmediation is samen met uw partner de scheiding regelen, onder begeleiding van een mediator. Dit is in plaats van allebei naar een advocaat gaan.

Het grote voordeel van samen afspraken maken, is dat u allebei invloed heeft op de keuzes. Ook werken afspraken die samen gemaakt zijn vaak beter in de praktijk en voorkomen ze problemen.

Uw echtscheiding volledig geregeld.

  1. Samen afspraken maken. Over alle zaken, zoals alimentatie, uw kinderen en uw eigen woning maak ik samen met u afspraken. Deze afspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en als u kinderen heeft in een ouderschapsplan.
  2. Afhandeling rechtbank. De juridische stukken worden ingediend bij de rechtbank; hiermee is uw scheiding geheel afgerond.

Hoe werkt scheidingsmediation in de praktijk?

Alle voor u relevante zaken, zoals uw financiƫn, uw inboedel en eigen woning / huisvesting worden besproken, zodat u goede keuzes kunt maken. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt. Heeft u kinderen dan maak ik met u goede afspraken over de zorgverdeling.

Voorbeeld ouderschapsplan: als u kinderen heeft worden afspraken gemaakt over de verzorging van uw kinderen. Dit betekent dat gekozen moet worden voor een omgangsregeling. Samen met u zet ik de mogelijkheden en de voor- en nadelen op een rij, zodat u goede keuzes kunt maken. Uw wensen en de belangen van uw kind staan hierbij centraal.

  1. Co-ouderschap betekent dat u na de scheiding de zorg voor de kinderen fifty-fifty verdeelt. Voordeel is dat u beiden een grote rol in het leven van uw kind blijft spelen. 
  2. Andere omgangsregeling. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat uw kind het hoofdverblijf bij de moeder heeft en een vaste dag in de week en om het weekend bij de vader is.

All-inclusive prijs

PAR Mediation regelt de scheiding van A-Z, als u samen uw scheiding wilt regelen. Dit is inclusief de afhandeling bij de rechtbank. Een eerste afspraak, het adviesgesprek, is kosteloos en vrijblijvend. Daarin vertel ik u graag alle mogelijkheden. U betaalt voor mijn dienstverlening een all-inclusive prijs.

Offerte aanvragen

Telefonische bereikbaarheid

Maandag-Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur 
Weekend: 10:00 - 15:00 uur

Bel of stuur een e-mail naar info@parmediation.nl

Contactgegevens

PAR Mediation - Frits Bergmann
Louise de Colignylaan 139
3062 HE Rotterdam
E: info@parmediation.nl
T: 010 8437746
M: 06 11397720

Vul uw gegevens in en we bellen u gratis terug

copy buffett scam