Frits Bergmann

PAR Mediation is een jong en enthousiast bureau dat in de persoon van Frits Bergmann kan bogen op ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van bemiddeling.

Bergmann (1961) is na zijn studie Informatica en Economie (Rotterdam) in overheidsdienst gegaan. Daar heeft hij altijd geopereerd op het snijvlak van bestuurlijk-operationele processen en intermenselijke contacten. Zijn vermogen om mensen te motiveren en inspireren, gepaard aan zijn vaardigheid om op organisatieniveau de grote lijnen te zien en te veranderen, voerde hem al snel richting management. Om ook in die rol optimaal te functioneren, volgde hij een aanvullende opleiding: Change Management aan de Open Universiteit.

Als adviseur is hij vooral betrokken geweest bij het ontwikkelen en uitvoeren van bestuurlijke veranderingsprocessen. In de hoedanigheid van coach heeft Bergmann zich verdienstelijk gemaakt in de interne begeleiding van werknemers. Zowel op het gebied van loopbaan-coaching als op het vlak van persoonlijke ontwikkeling.

Omdat Bergmann vanwege zijn neutrale, analytische kijk en zijn pragmatische aanpak ook steeds vaker werd ingeschakeld om te bemiddelen bij geschillen, zowel tussen bedrijf en cliƫnt als tussen werknemers onderling, volgde hij tevens de MfN-erkende opleiding tot mediator bij The Lime Tree.

In PAR Mediation komen deze drie sporen van Bergmann samen. PAR Mediation staat voor kennis en ervaring. En bovenal voor professionele oplossingen.

Offerte aanvragen

 

copy buffett scam